Kennel Witte Herdershond


Onze Dekreuen

Top kwekerij
gespecialiseerd in gezondheid
en uitmuntend karakter

Onze dekreuen

Doordat we onze eigen reuen hebben van verschillende bloedlijnen is inteelt uitgesloten en zijn we zeker dat de reu geen verborgen afwijkingen heeft. Dit is de basis van onze gezonde puppies met goed karakter.

We kiezen zorgvuldig de juiste reu voor een specifieke teef wat betreft genetica, bouw, grootte en karakter. Daardoor zijn we in staat het ras altijd maar te verbeteren.

Gepassioneerd door de Zwitserse Witte Herder en de schoonheid van de witte wolf, verbeterde The White Wolves het uiterlijk van haar witte wolfjes door overal in de wereld op zoek te gaan naar de allermooiste reuen, volledig vrij van ziekten.

Al onze dekreuen zijn volledig vrij van heupdysplasie (A), ellebogendysplasie (0/0), MDR1, DM, herpes, hartafwijkingen, allergieën, kaak- en gebitanomalie, slechte pigmentatie, wildkleur, enz. ...

Icecoolles of Haeley's Future

Dubbel Europees Kampioen + Multikampioen
Zoon van Wereldkampioen Leslee
Vader van 12 kampioenen!

Behaalde titels van Icecool:

FRENCH JUNIOR CHAMPION
DANISH JUNIOR CLUBCHAMPION
EUROPEAN CHAMPION (BOB) FCI
CROATIAN CHAMPION
BEST OF GROUP PAU
SPANISH CHAMPION
SPECIAL BBS SHOW WINNER BRIVE
SPECIAL BBS SHOW WINNER TOULOUSE
EUROPEAN CHAMPION FCI
IRISH CHAMPION

  • grote, stevige reu - 65 cm
  • dikke, langharige, sneeuwwitte vacht
  • sterk gepigmenteerd, zwarte neus
  • donkerbruine ogen
  • mooi hoofd en orenstand
  • fiere houding
  • uitmuntend karakter
  • uitstekende gezondheid: geslaagde dekkingen

Als je weet dat er per jaar maar 1 reu uit de honderden die wedijveren Europees Kampioen wordt, en Icecoolles het twee keer werd met 1 jaar tussen, heb je een idee van zijn buitengewone schoonheid en karakter…. 

Icecool werd door The White Wolves uit Spanje geïmporteerd, waar hij ook in roedel- en familieverband leefde, in vrijheid in de natuur zoals bij ons. Hij regeert nu als een statige koning over zijn nieuwe teven en puppies.

Ice Cool - Witte Herder Kampioen Witte Herder dekreu Witte Herder Europees Kampioen

Porto of The White Wolves

’s werelds meest prachtige reu!!!

Hij werd bij ons geboren op 30 juni 2016 en is de zoon van onze multikampioen Zumba Von Sutummer Grund, geïmporteerd uit Duitsland, en kleinzoon van onze dubbel Europese Kampioen Icecoolles of Healy’s Future, geïmporteerd uit Spanje.
Porto of The White Wolves is nog mooier dan zijn vader en grootvader en heeft een fantastisch zacht, trouw en aanhankelijk karakter wat hij doorgeeft aan zijn nakomelingen. Hij is fier en statig en loopt als een koning temidden van ‘zijn’ harem.
Bovendien is hij volmaakt gezond. 

Foto: © François Nicaise


Zumba von Sutummer Grund

Multikampioen
Vader van Porto of The White Wolves

Foto: © François Nicaise


Jappeloup du Royaume des Lys d’Or

Belgisch Kampioen
Geïmporteerd uit Zuid-Frankrijk

Foto: © François Nicaise


New Way de la Tour de Babel

Een jonge reu geïmporteerd uit Zuid-Frankrijk voor nieuw bloed. Wat bij New Way opvalt, naast schoonheid en gezondheid, is zijn extreem zacht karakter dat hij ook aan zijn kroost doorgeeft.
Minder imposant dan Icecoolles telt bij New Way het karakter. Hij wijkt niet van mijn zijde, verkiest zijn baasje boven de andere roedelleden en straalt de rust en vriendelijkheid uit van een Golden Retriever. Ook gezond zoals al onze ouderdieren.


Kleo Snow Day

Russisch Kampioen

Onze andere jonge reu, geïmporteerd uit Rusland, eveneens voor nieuw bloed. Kleo is eveneens een ‘plaatje’ met een sterke wolfslook.
Kampioen zijn van Rusland is dan ook een hele prestatie!!! Van grootte en karakter past hij perfect tussen Porto en New Way. Zijn vacht is dik zoals die van een Siberische Wolf.
Wat nakomelingen betreft heeft ook hij zichzelf bewezen: de puppy’s zijn prachtig, lief en aanhankelijk en uiteraard … gezond, onze specialiteit!

Witte Herder Russisch Kampioen
Witte Herder Russisch Kampioen Witte Herder Russisch Kampioen
Rashond Zwitserse Herder