Kennel Witte Herdershond


Praktisch en contact

Top kwekerij
gespecialiseerd in gezondheid
en uitmuntend karakter

Praktisch

Onze puppies zijn van 'topkwaliteit' We stellen bij de verkoop dan ook enkele voorwaarden:

Op 8 weken zijn de puppies beschikbaar en ze zijn dan:

Wie is Christine Timmermans?

Als kind stelde ik mij al vragen over gezondheid. Daar heb ik dan ook een levenslange studie van gemaakt.

Het werd langzaam maar zeker een passie, wat me goed uitkwam om mijn vier kinderen in goede gezondheid te houden. Daarnaast begeleidde ik zwangere koppels wat betreft natuurlijke zwangerschap en harmonieuze bevalling.

Het kweken zat mij in het bloed zeg maar. Het was dan ook niet verwonderlijk dat ik op de duur ging fokken met Fjordenpaarden, Grand Noir du Bery-ezels, Saanen geiten, melkschapen, konijnen en kippen.

En last but not least, de kroon op mijn studie en ervaring: de Zwitserse Witte Herder. Al mijn opgedane kennis kon ik nu toepassen op dit edele ras waardoor ik niet alleen veel honden gelukkig maak, maar ook hun tevreden baasjes.

En dat is nu precies mijn passie: ‘gelukkige witte herders… gelukkige mensen'.

Onze hondenfokkerij 'The White Wolves' bevindt zich in de bosrijke provincie Namen en kan altijd vrijblijvend bezocht worden na afspraak.

Welkom

Wij zijn vijftalig en staan u graag te woord in het Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans.

Onze prachtige puppies vinden hun nieuwe thuis voornamelijk in België, waar we een excellente naambekendheid hebben, het ras aanzienlijk verbeterd hebben, en andere kwekers het een eer vinden de naam ’The White Wolves’ ook in hun stamboom te hebben staan.

Ook wereldwijd is er interesse om een mooie gezonde puppy van The White Wolves aan te schaffen. We hebben liefst een persoonlijk contact maar we zijn ook georganiseerd om met deskundige hondenbegeleiders een puppy van drie en een halve maand oud op reis te sturen. Ze werden dan verder gesocialiseerd en opgevoed, en zijn ook gevaccineerd tegen Rabiës en naar behoren ontwormd.

Alle formaliteiten zijn in orde om alles vlot te laten verlopen.

Les Basses 84
5590 Haversin
België

Wij spreken Nederlands.

Christine Timmermans +32(0)472 27 09 37

The White Wolves Rashond Zwitserse Herder