Kennel Witte Herdershond


Teven

Top kwekerij
gespecialiseerd in gezondheid
en uitmuntend karakter

Onze teven

Al onze moederdieren zijn volledig vrij van heupdysplasie (A of B), ellebogendysplasie(0/0), MDR1, DM, allergieën, erfelijke aandoeningen zoals hartkwalen en hebben een betrouwbaar zacht karakter. Anders zouden we niet met hen kweken. Wij willen onze goede naam van Topkwekerij in ere houden!

Wij behoren tot de High Premium categorie van St. Hubertus. Hoger kan je niet geklasseerd zijn …


Anouk Des Loups du Grand Nord

Zij stamt rechtstreeks af van kampioenen. Haar franse moeder Uxane is de dochter van Thunder - Europees kampioen, en scoorde zelf uitmuntend op vele kampioenschappen in Frankrijk, Luxemburg en België. Haar Duitse vader, Hunter Louis of Beautiful White is Duits kampioen.

Anouck is een grote, prachtig gebouwde teef.

Door het vele sporten en lopen - tot 40 km per dag - is ze heel gespierd en steeds in prima conditie.

Ze werd onderzocht door Nederlands gespecialiseerd dierenarts Jan Kooken die verrast verklaarde dat hij nooit een gezondere Witte Zwitserse herdershond gezien heeft.

Anouck werd opgeleid tot 'goede waakhond' waardoor ze niet kan deelnemen aan kampioenschappen. Geen probleem, want iedereen kan wel zien wat een prachtige hond ze is, en op vlak van gezondheid is ze wel kampioen!

Zwitserse Witte Herdershond

Hindy Roos van Hiemrod

Een prachtige teef uit Groningen (Nederland). Zij is de dochter van Berry aus dem Rosengarten, die de grootvader is van wereldkampioen Beautiful Angel du Bois des Ternes

Een uitmuntende teef dus !

Hindy is middelgroot, heel goed gepigmenteerd met donkerbruin-zwarte ogen.

Zoals alle honden van onze in gezondheid gespecialiseerde kwekerij, leeft ze buiten in familie- en roedelverband in de vrije natuur.

Opvallend aan Hindy is haar buitengewoon lief en aanhankelijk karakter. Haar baasje is haar leven, evenals de geiten, die ze heel de dag door in 't oog houdt.

Zwitserse Witte Herdershond Zwitserse Witte Herdershond

Hera Shari Van Hiemrod

Zij is de volle zus van Hindy Roos - zelfde vader en moeder.

Eveneens een prachtig goed gebouwde teef, witte vacht, zwarte ogen, heel goed gepigmenteerd.

  • heel aanhankelijk
  • heel goed karakter
Zwitserse Witte Herdershond

Isis of The White Wolves

Dochter van Anouck, bij ons geboren.

Een prachtige, langharige Witte Zwitserse herder met een heel specifieke "Wolf-look". Haar dikke staart, die ze statig neerwaarts draagt en de zachte bruine ogen geven haar helemaal het uiterlijk van een wolf, wat ons en andere wolvenliefhebbers heel erg bevalt.

Ze heeft een heel lief en aanhankelijk karakter en heeft verder alle kwaliteiten van een schitterende Witte Zwitserse scheper, die volledig voldoet aan de "rasstandaard-normen".Kerala of The White Wolves

Kleindochter van Anouck, dochter van Galy of The White Wolves en Z'Amnön of White Condor.

Van haar vader Z'Amnön heeft ze de dikke witte vacht en de typische wolf-look geërfd. "Is dat een echte witte wolf?" vragen voorbijgangers wel eens.

Kijken naar ons in het wild levend konijn is haar lievelingsbezigheid.


Rashond Zwitserse Herder